fbpx
Oldal kiválasztása

Bemutatkozás

Az oldalt elsődlegesen ismeretterjesztési szándékkal hoztam létre. Földünk élővilága ma is elképesztő és megismerésre méltó és ennélfogva minden kedves Olvasónak ajánlanám a felfedezését, mert rengeteg érdekes és hasznos dolog megismerésére ad lehetőséget ma már rengeteg forrás (internet; TV-programok) segítségével.

Én azonban egy olyan élővilágot szeretnék bemutatni, ami nem jut el mindenkihez, pedig legalább, ha nem még csodálatra méltóbb teremtményekről szól! Be kell vallanom mindig is felkeltették figyelmemet azok a lenyűgöző és tiszteletet parancsoló lények, amelyek egykor itt éltek ezen a bolygón. Emlékszem gyerekként, ha megláttam egy dinoszauruszos könyvet vagy játékot, azonnal szerettem volna megszerezni és elolvasni vagy játszani vele. Kívülről tudtam minden “dinónak” a nevét, és biztosan tudom, hogy nem voltam ezzel egyedül.

Gyerekkorom rajongása bár már átalakult, de érdeklődésem sosem vesztettem el a már kihalt állatok iránt. Ennek a fennmaradó érdeklődésnek köszönhető ez az oldal is, amely remélem sokak tetszésére és szórakoztatására lesz.

A szerző